Migatronic Sigma Select 400 C alapgép

Ajánlatért telefonáljon!
Adóval együtt
Rendelésre

 

Garancia: 12 hónap

Konfiguráicó:
  • Grafikus kezelőpanel, kézi beállítások
  • Víhűtéses áramlászabályzással a hegesztőpisztoly megóvására
  • Beépített 4 kerekű kocsi palacktartóval
  • MIG-A Twist FKSS400 hegesztpisztoly dupla vízhűtőkörrel, 4 méter
  • Testkábel, 5 méter
  • 32 A-es hálózati csatalkozódugó
  • Előtoló görgők 1,2 mm, V-horgonnyal extra stabil huzaladagoláshoz
  • Extra előtoló görgők 1,0 mm, V-horgonnyal, calamit huzalvezető és áramátadó 1,0 mm-hez
  • Kaliblárási tanusítvány
  • Akát 5 évre kiterjesztett jótállás
Ajándék FKS400 hegesztőpisztoly alkatrész készlet

Moduláris alapú háromfázisú MIG/MAG és MMA inverter. Az alapszintű, kézi működtetésű hegesztőgépektől a fejlett, 550 amperes magas teljesítményű impulzus hegesztőgépekig.

SIGMA SELECT – A MIG/MAG HEGESZTŐGÉPEK ÚJ GENERÁCIÓJA

A Sigma a hegesztési technoló-gia hatalmas előrelépéseinek eredmé- nye. Ez a csúcstechnológiás, önmagát optimalizáló hegesztőgép, amelyet egyetemek és világszerte élő felhasználók együttműködésével fejlesztettünk ki letisztult ipari formában, lehetővé teszi, hogy a hegesztő a tökéletes kivitelezésre koncentráljon.

A Sigma Select tartalmazza az IAC™ intelligens ívvezérlés funkciót. Ez egy teljesen új eljárás a fémlemezek hegesztésében, valamint a lágyacélok és rozsdamentes acé- lok gyökvarratainak hegesztésében. Az eredmény a jelentősen kisebb hőterhelés és kisebb deformáció, valamint a fém mechanikai tulajdonságainak megőrzése. Más szóval kevesebb hegesztési fröccskölés és kevesebb utólagos javítás.

Az újonnan kifejlesztett MJC™ Miga feladatvezérlés 200 különböző hegesztési feladat tárolását teszi lehetővé, és minden tárolt feladathoz további kilenc szekvencia menthető, vagyis a Select összesen 1800 beállítást képes tárolni.

A Sigma Select egy teljes mértékben zöld termék. A csúcstechnológiának és a páratlan teljesítménynek köszönhetően az energiafogyasztás sokkal alacsonyabb, mint a hagyományos hegesztőgépek esetében.

Az IGC® intelligens gázvezérlés a Sigma Select alapfunkciója. A dinamikus gázvezérlés figyeli a gázfelhasználást és optimalizálja a gázvédelmet. Az IGC® több mint 50%-os gázmegtakarítást eredményez, és ennek arányában kevesebb gázpalackcserét tesz szükségessé, növelve a gazdaságosságot, a környezetvédelmet és a hatékonyságot.

Az IGC® funkció a hegesztési folyamat elejétől kezdve véd a gáztúlfogyasztás ellen, és jó kezdeti teljesítményt biztosít. Miután a hegesztési fürdő kialakult, az IGC® átveszi az irányítást, és a szabályozott, mindig az aktuális szüksé- gletnek megfelelően optimalizált gázfelhasználásnak köszönhetően jelentős megtakarítást biztosít. Az IGC® hatékony

“gázfigyelőként” is funkcionál, amely automatikusan leállítja a folyamatot, ha a gázvédelem nem megfelelő. A megtakarítás függ a vállalat hegesztési gyakorlatától, az ívidőtől és a hegesztőgépek számától.

Opcionális programok:

- Impulz funkció
- Duo Plus(dupla impulzus)

Készítsen kiváló AWI-szerű varratokat MIG/MAG hegesztőgéppel. A DUO Plus technológiának köszönhetően a végeredmény automatikusan tökéletes lesz. Bármely anyagnál és bármely hegesztési pozíciónál alkalmazható, és minden hegesztő meg tudja csinálni.

- Szekvencia:

A szekvencia funkció segítségével akár 9 egyéni szekvenciát is tárolhat, majd a hegesztőpisztoly gomb megnyomásával válthat közöttük. A szekvencia funkció tökéletes szerkezetekhez és olyan gyártáshoz, ahol a hegesztők számos különböző hegesztést végeznek a munkanap során.

- Szekvencia ismétlés:

A szekvencia ismétlés technológia maximális szabadságot biztosít, így megalkothatja a konkrét hegesztési feladataihoz való ideális ívet. Kapcsoljon össze önálló szekvenciákat, és tegye egyedivé a hegesztési ciklusokat.

- Power Arc (erős ív):

A power arc technológiával erős és masszív szerkezeteket hozhat létre lágyacélban és rozsdamentes acélban. Teljes beolvadás érhető el vastag lemezekben, sarokvarratok és tompavarratok hegesztésekor.

- MigaJob control:

Használja ki hegesztőgépének digitális memóriáját – mentse el kedvenc hegesztési beállításait, és töltse be őket, amikor szüksége van rájuk. Vigye át a beállításokat más Select gépekre. A MigaJob segítségével egyszerűen megtalálhatja szokásos beállításait, és azonnal elkezdheti a hegesztést.

- MigaLog:

Kövesse nyomon hegesztési adatait a MigaLog szoftverrel. Elemezze és dokumentálja a munkáját. Nyerjen ki meggyőző bizonyítékot a MigaLog szoftverből az EN és ISO hegesztési szabványoknak való megfelelésre.

- IAC:

Intelligens ív-vezérlés másodpercenként 50.000-szer állítja be automatikusan az ívet.

(Az opcionális funkciók áraival kapcsolatban lépjen kapcsolatba velünk.)