Migatronic Sigma One S 400 dupla impulz

Ajánlatért telefonáljon!
Adóval együtt
Rendelésre

 

Garancia: 12 hónap

Egy cél. Hegeszteni. A Sigma One egy nagyon egyszerű, nagy teljesítményű inverter, amely ideális nehézipari hegesztési feladatokhoz, ahol a fő cél a magas termelékenység fenntartása. Használd szénacélból vagy rozsdamentes acélból készült nagy acélszerkezetek, előgyártott szerkezetek és vastag lemezek gyártócsarnokban vagy a helyszínen történő hegesztéséhez.

Jellemzők:
- Ipari használatra
- Prémium kategóriás hegesztőgép
- Vízhűtéses különtoló
- 1,5 méter összekötőkábel
- Dupla fogaskerekes huzaltoló szerkezet
- Dupla impulz funkció
- Acél, alumínium, rozsdamentes, élkefém, vörösréz hegesztési funkció
- Szinergikus vezérlés
- 0,8-1,6 mm huzalátmérő
- Euro csatlakozó
​​​​​​​- 2 év garancia

Műszaki adatok:
Áramtartomány: 15-400 A
Biztosíték: 20A
Teljesítménytényező: 0,9
Hatékonység: 0,85
Hálózati feszültség: 3 x 400 V
Hálózati áram hatékony: 17,5 A
Hálózati áram maximum: 26 A
Nyitott áramköri feszültség: 65-70 V

Egy cél. A Sigma One-nak köszönhetően megkapod azokat az alapvető hegesztési programokat és funkciókat, amelyekre szükséged lehet a hatékony és kiváló minőségű többrétegű hegesztési feladatokhoz. Nincs szó az ív szükségtelen finomításáról, csak a hegesztésről. Használd gyökvarrathoz és a további rétegekhez.

Gyorsabb impulzus hegesztés A pulzusos folyamattal még tovább javíthatja a termelékenységet. Az alacsony hőbevitel és a fröccsenésmentes impulzushegesztés csökkenti az acél károsodásának kockázatát. Ez a folyamat jobb vezérlést biztosít a hőbefolyásolt zónában és lehetővé teszi jobb varrat létrehozását.

Folyamatos hegesztés A magas igénybevételi ciklus lehetővé teszi a több órás hegesztést anélkül, hogy csökkenne az áramerősség vagy romlana a hegesztés minősége. Hegessz annyi métert naponta, amennyit a feladataid megkövetelnek. Nagy hegesztőcsapattal abszolút maximumon tarthatod a termelékenységet.

Grafikus vezérlőpanel Az egyszerű és vizuális kijelző intuitív módon navigálható, és könnyen használható mind a hegesztő, mind a felügyelő számára. Hozzájárul a mindennapi munkamódszerek hatékonyabbá tételéhez. Válassz szinergikus DC vagy impulzusos változatot, mint előnyben részesített vezérlést. A sztenderd csomag 40+ hegesztési programból álló alapcsomagot tartalmaz szénacélhoz, rozsdamentes acélhoz és alumíniumhoz.

Interfész

A felület felhasználóbarát mind a tapasztalt, mind a kevésbé tapasztalt felhasználók számára. A jól ismert szimbólumok és a beállítások vizuálisan mutatják be, hogy a beállítások hogyan befolyásolják a varratot. Az alapvető információk, például az anyag, a gáz és a lemezvastagság megjelennek a főképernyőn, így mindig könnyen megtalálhatók.

Frissítés SD-kártyán keresztül

Ha újabb hegesztőprogramokkal szeretné frissíteni a hegesztési beállításokat, akkor az SD-kártyán keresztül szoftverfrissítéseket hajthat végre. A kezelőpanel a Sigma One teljes élettartama alatt frissíthető.

Bizonyos beállítások zárolás

Egy zárolókártyával két szinten zárolható a kezelőpanel. Meghatározza, hogy a felhasználó mely beállításokhoz férjen hozzá. Ez kifejezetten akkor hasznos, ha a gyártás során be kell tartania a WPS előírásait. A zárolókártya egy opcionális funkció

Memória funkció

Mentsd el öt kedvenc beállításodat egyetlen gombnyomással. Mind a szinergikus DC, mind az impulzus változatban elérhető ez a funkció.

Átlátható információk A kijelző saját megvilágítással bír, ami megkönnyíti a beállítások áttekintését és beállítását sötét vagy gyengén megvilágított helyeken.

Hagyja fent a kesztyűt A gombok úgy vannak kialakítva, hogy a hegesztők kesztyűben is be tudják állítani vagy finomhangolni a paramétereket.

Fröccsenésbiztos A masszív védőüveg képes ellenállni a pornak és az ütéseknek, amelyeknek ki lesz téve a gyártócsarnokban

Könnyű frissítések Töltsd le a szoftverfrissítéseket a migatronic.com weboldalról, és telepítsd azokat a Sigma One készülékre SD-kártyán keresztül.

Használj akár 50%-kal kevesebb gázt a Sigma One és az IGC® Intelligent Gas Control segítségével Az IGC ® technológia* szabályozza a gázáramlást a hegesztés során, és biztosítja, hogy hegesztés közben megfelelő mennyiségű gáz kerüljön adagolásra. Ugyanakkor csökkenti a felesleges gázfogyasztást. Ez javítja a varratok minőségét és hosszú távú megtakarításokat eredményez.

Gyújtáskor nincs túlzott gázfogyasztás Egy hagyományos szelep több gázt adagol gyújtáskor, mint amennyire szükség van. Ez jelentős gázpazarlást és turbulenciát okoz, ami ronthatja a varratot és csökkentheti a minőséget. Az IGC ® biztosítja, hogy a hegesztőtömlőkben felhalmozódott gáz fokozatosan szabaduljon fel a hegesztés első néhány másodpercében. Ez nem zavarja a hegesztést, és gyújtáskor megszűnik a túlzott gázfogyasztás.

Az IGC ® automatikusan optimalizálja a gázáramlást Minél nagyobb az áramerősség és a hőhatásövezet, annál több gázra van szükség. Szinergikus hegesztési programok használatakor az IGC ® előre beállított gázszinergia vonalakat használ, hogy automatikusan biztosítsa az optimális gázáramlást a hegesztés minden pillanatában. Amikor az IGC® csökkenti a gázáramot gyújtáskor és automatikusan optimalizálja a gázáramlást a hegesztés teljes időtartama alatt, akár 50%-kal csökkenthető a gázfogyasztás.

Szerezz könnyű hozzáférést a hegesztési paraméterek pontos beállításához az Intelligens Pisztolymodulokkal*

*Az Intelligens Pisztolymodul a pisztoly opcionális felszereltsége.

A grafikus kijelző segítségével a hegesztést végző szakember tökéletesre hangolhatja a beállításokat, egészen egy amperes pontossággal - anélkül, hogy közvetlenül a hegesztőgép mellett lenne. Szinte olyan, mintha a vezérlőpanel a hegesztés helyén lenne, még akkor is, ha a hegesztőgép 5 méterrel odébb van.

Érd el, hogy a MIG, TIG legyen a DUO Plus segítségével Használd ezt a MIG/MAG funkciót lenyűgöző TIG-szerű hegesztésekhez. A DUO Plus* jobb vezérlést biztosít a hőbefolyásolt zónában, mivel automatikusan vezérli a beállított áramerősségeket, és több hűtési periódussal rendelkezik a varrat során. Ez csökkenti a hőbevitelt, és garantálja a varrat tökéletes megjelenését. *A DUO Plus minden Sigma One készülékhez jár.

Hegesztőgépeket 2 fajta kivitelben forgalmazzák: Szinergikus DC, illetve Szinergikus pulzáló funkcióval ellátott felszereltséggel.