Migatronic Focus Stick 120 MMA

Ajánlatért telefonáljon!
Adóval együtt

A termék aktuális áráért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Rendelésre

 

Garancia: 12 hónap

FOCUS STICK 120 E PFC KICSI(MMA) HEGESZTŐGÉP Kicsi, könnyen kezelhető, hordozható, bevont elektródás kézi ív (MMA) hegesztőgép az igényes barkácsolóknak. A Focus Stick 120 E egy könnyen kezelhető MMA hegesztőgép, amelyet a ház körüli „csináld magad” javításokra terveztek. amely tökéletes az utánfutó és a kerti szerszámok, illetve más kisebb javításokra.
A Focus Stick 120 E kiváló gyújtási jellemzőkkel rendelkezik, amely stabil ívet biztosít, és a hegesztéshez a legtöbb típusú elektróda használható 3,2 mm átmérőig. A további rugalmasság érdekében a pozitív és negatív polaritás az elektródafogón felcserélhető. Egyszerű AVI-hegesztés is lehetséges érintő gyújtással az Ön Focus Stick 120 E készülékével. A Focus Stick 120 E egy egyfázisú (230 V) gép, mely rendelkezik teljesítmény tényezőt javító (PFC) funkcióval, amely lehetővé teszi a hosszú tápkábelről és generátorról történő üzemeltetést is. Praktikus, ha például a kertben messze kell hegeszteni a konnektortól.
ALAPTARTOZÉKOK • 3 m-es elektróda kábellel • 3 m-es testkábellel • hord pánttal • 16 A-os hálózati dugóval van felszerelve.
 
 
A kép csak illusztráció!
mmig_fs_120A