Migatronic Focus Tig 200 AC/DC

Ajánlatért telefonáljon!
Adóval együtt

A termék aktuális áráért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Rendelésre

 

Garancia: 12 hónap

FOCUS TIG 200 AC/DC 79510400 A FOCUS TIG 200 AC/DC három gépet kombinál egyben és ideálisan használható, az alumíniumot is beleértve, az összes fém AWI hegesztésére. Az AWI impulzus funkció a hegesztőfürdő jobb ellenőrzését biztosítja. A HF/LIFTIG funkció lehetővé teszi a nagyfrekvenciás, vagy a nélküli gyújtást. Ezen túlmenően MMA hegesztéshez a legtöbb elektródatípus használható. Természetesen a FOCUS TIG 160 DC "MIGA Super Blue" wolframelektródával van szerelve, amely minden fémre alkalmas.

A Migatronic hegesztőgépek a prémium minőségi kategóriába tartoznak, Dániában készülnek.

Három különböző áramforrásról működtethetőek, rendelkeznek impulzusfunkcióval és magas frekvenciájú (HF) gyújtással. Ideális választás helyszíni hegesztéshez és műhelybeli használathoz.

A könnyen kezelhető FOCUS hegesztőgépek az összes funkciót kínálják, melyekre a legtöbb hegesztőnek, a kiváló hegesztési eredményhez szüksége van. Helyszíni munkákhoz kiválóan alkalmas!

A FOCUS sorozat a legújabb inverter technológiával és ismert beállításokkal rendelkezik. Ez felhasználóbarát gépeket jelent alacsony energiafelhasználással.

A Focus TIG gépek teljesítménytényezőt javító PFC (Power Factor Correction) funkcióval rendelkeznek, így hosszú tápkábelről és generátorról is üzemeltethetőek.

A PFC biztosítja a teljesítmény maximális kihasználását, és lehetővé teszi a hegesztést körülbelül 25%-kal magasabb hegesztési áramerősséggel, csupán 16 A-es hálózati biztosítékok használatával.

A digitális kezelőfelületen egységesen állíthatók be az ismétlődő hegesztési műveletek paraméterei. Az AC alumínium hegesztését is lehetővé teszi.

FOCUS TIG AC/DC HP hegesztőgépek kiválóan alkalmasak acél, rozsdamentes acél és alumínium hegesztésére. Az AWI impulzus funkció a hegesztőfürdő jobb ellenőrzését biztosítja. A HF/LIFTIG funkció lehetővé teszi a nagyfrekvenciás, vagy a nélküli gyújtást. A HF vagy LIFTIG® (érintő) gyújtás lehetővé teszi, hogy különösen érzékeny elektronikus eszközök – például kórházi berendezések – közelében is végezhessen hegesztési munkát.

Ezen túlmenően MMA hegesztéshez a legtöbb elektródatípus használható.

 

A kép csak illusztráció!
mmig_ft_200AC_DC